Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; BaseMenu has a deprecated constructor in /var/www/capacity/includes/classes/class_menu.inc on line 15

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; MenuSection has a deprecated constructor in /var/www/capacity/includes/classes/class_menu.inc on line 112

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Menu has a deprecated constructor in /var/www/capacity/includes/classes/class_menu.inc on line 218

Warning: file_get_contents(/var/www/kde.carlschwan.eu/applications/index.json): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/kde.carlschwan.eu/menu.inc on line 28

Warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/kde.carlschwan.eu/menu.inc on line 29

Warning: sort() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/kde.carlschwan.eu/menu.inc on line 30

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/kde.carlschwan.eu/menu.inc on line 32
KDE - KDE toimittaa kesäkuun päivitykset sovelluksiin, ohjelmistoalustaan ja Plasma-työtiloihin
KDE • Community • Announcements
LAHJOITA (Miksi?)
paypal

KDE toimittaa kesäkuun päivitykset sovelluksiin, ohjelmistoalustaan ja Plasma-työtiloihin

Tiedote muilla kielillä:

English | Català | Español | Suomi | Galician | 한국어 | Nederlands | Polski | Português | Português brasileiro | Svenska | Українська

10. kesäkuuta 2014. KDE julkaisi tänään päivitykset sen sovelluksiin ja kehitysalustaan. Tämä on toinen 4.13:n sarjan kuukausittainen vakauspäivitys. Julkaisuun kuuluu myös uusi Plasma-työtilat 4.11.10. Koska molemmissa julkaisuissa on pelkästään korjauksia ja käännöspäivityksiä, päivittäminen on turvallista ja miellyttävää jokaiselle.

Yli 40 virhekorjaukseen kuuluu parannuksia henkilökohtaisten tietojen hallintapakettiin Kontactiin, UML-työkaluun Umbrelloon, työpöytähakuun, verkkoselaimeen Konqueroriin ja tiedostonhallintaan Dolphiniin.

KDE:n vianseurantajärjestelmästä voi katsoa kattavamman luettelon muutoksista.

Lisäksi mainitsemisen arvoista: tässä KDE-sovellusten julkaisussa on useita tärkeitä korjauksia Kopeteen: Kopeten nopeampi sulkeutuminen, kun tilastoliitännäinen on käytössä, Jabberin libjinglen kääntymiskorjaus muille kuin x86-arkkitehtuureille ja toinen korjaus äänipuhelutukeen Jabberin libjingle-kirjastossa. Ilman viimeistä korjausta äänipuhelut toimivat vain vanhassa Google Talkin Jingle-ohjelmassa Windowsissa. Korjattua Kopetea testattiin GMailin webliitännäisellä, Google Talkin vanhalla Windows-ohjelmalla, telepathy-gabblella ja muilla Kopeten versioilla.

Lataa lähdekoodi tai asennettavat paketit siirtymällä 4.13.2-infosivulle. Jos haluat tietää lisää KDE:n sovellusten ja kehitysalustan 4.13-versioista, lue 4.13:n julkaisutiedote.

KDE-ohjelmat, mukaan lukien kaikki kirjastot ja sovellukset, ovat ilmaisesti saatavilla avoimen lähdekoodin lisenssien mukaisesti. KDE-ohjelmia voi hankkia lähdekoodimuodossa ja useissa binaarimuodoissa osoitteesta http://download.kde.org, tai minkä tahansa nykypäivänä saatavilla olevan merkittävän GNU/Linux- tai UNIX-järjestelmän kautta.

KDE:n tukeminen

KDE on vapaan ohjelmiston yhteisö, joka on olemassa ja kasvaa vain, koska monet vapaaehtoiset lahjoittavat sille aikaansa ja vaivaansa. KDE etsii aina uusia vapaaehtoisia osallistumaan ohjelmointiin, virheiden korjaamiseen tai niistä ilmoittamiseen, ohjeistuksen kirjoittamiseen, kääntämiseen, promootioon, rahalliseen tukemiseen tai muuhun. Kaikenlaista osallistumista arvostetaan, ja se otetaan innokkaasti vastaan. Lue lisää lahjoitussivulta tai liity KDE e.V.:n kannatusjäseneksi uuden Liity peliin -aloitteen kautta.

4.13.2:n binaaripakettien asentaminen

Paketit. Jotkin Linux/UNIX-käyttöjärjestelmätoimittajat ovat luoneet 4.13.2:n binaaripaketteja joillekin jakeluidensa versioille, ja muissa tapauksissa yhteisön vapaaehtoiset ovat luoneet niitä. Lisää binaaripaketteja voi tulla saataville seuraavien viikkojen aikana. Myös nyt saatavilla oleviin paketteihin voi tulla päivityksiä.

Pakettien sijainnit. Vieraile 4.13.2-infosivulla saadaksesi luettelon binaaripaketeista, joista KDE-projektille on ilmoitettu.

4.13.2:n kääntäminen

4.13.2:n kaiken lähdekoodin voi ladata vapaasti. 4.13.2:n kääntämis- ja asennusohjeet ovat 4.13.2-infosivulla.

Tietoja KDE:sta

KDE on kansainvälinen teknologiaryhmä, joka luo vapaita ja avoimen lähdekoodin ohjelmia työpöydille ja kannettaville tietokoneille. KDE:n tuotteisiin kuuluu muun muassa nykyaikainen työpöytäjärjestelmä Linux- ja UNIX-alustoille, kattavat toimiston tuottavuus- ja työryhmäohjelmistopaketit sekä satoja ohjelmia useista luokista, joihin kuuluvat Internet- ja web-sovellukset, multimedia, viihde, kasvatus, grafiikka ja sovelluskehitys. KDE-ohjelmia on käännetty yli 60 kielelle, ja niissä on huomioitu helppokäyttöisyys sekä nykyaikainen esteettömyys. KDE:n monipuoliset sovellukset toimivat natiivisti Linuxissa, BSD:issä, Solariksella, Windowsissa ja Mac OS X:llä.


Tavaramerkki-ilmoitukset. KDE® ja K Desktop Environment® -logo ovat KDE e.V.:n rekisteröimiä tavaramerkkejä. Linux on Linus Torvaldsin rekisteröimä tavaramerkki. UNIX on The Open Groupin rekisteröimä tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Kaikki muut tässä tiedotteessa mainitut tavaramerkit ja tekijänoikeudet kuuluvat niiden omistajille.


Lehdistön yhteystiedot

For more information send us an email:
press@kde.org

Yleiset navigaatiolinkit